Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В РАМКАХ СПІВПРАЦІ РАЙОННОЇ ВЛАДИ ТА МЕРЕЖІ СУПЕРМАРКЕТІВ "АТБ" ОДИНОКІ ТА ОДИНОКОПРОЖИВАЮЧІ ЖИТЕЛІ РАЙОНУ СТАРШІ 80 РОКІВ ОТРИМАЮТЬ ПРОДУКТОВІ НАБОРИ

Дата: 06.04.2020 17:25
Кількість переглядів: 642

Фото без описуЯк відомо, літні люди є найбільш соціально незахищеною та вразливою до коронавірусної інфекції категорією. Тому одне з головних завдань суспільства у боротьбі з пандемією — це  захист людей похилого віку.

З огляду на це в рамках співпраці районної влади та мережі супермаркетів «АТБ» одинокі та одинокопроживаючі  жителі нашого району віком понад 80 років, які перебувають на обслуговуванні Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації, отримають продуктові набори від згаданої мережі. Сьогодні, 6 квітня, їх отримали представники органів місцевого самоврядування, а соціальні працівники роздадуть їх на місцях людям похилого віку.

Таку благодійну допомогу отримають 230 мешканців району. З них — 49 жителів Слобідсько-Кульчієвецької об’єднаної територіальної громади та  26 мешканців Колибаївської об’єднаної територіальної громади.

Фото без описуПо сільських радах продуктові набори розподілено так:

Слобідсько-Рихтівська сільська рада — 15;

Приворотська — 8;

Зіньковецька — 4;

Орининська — 13;

Кульчієвецька — 8;

Довжоцька — 8;

Кадиєвецька — 6;

Кам’янська — 10;

Рихтівська — 9;

Шустовецька — 15;

Заліськоперша — 7;

Завальська — 8;

Підпилип’янська — 14;

Чабанівська — 17;

Пановецька — 7;

Княжпільська — 6.

До складу набору входять продукти із споживчого кошика. Зокрема, він містить крупи рисові та пшеничні, манну крупу, чай, цукор, сіль, вермішель, печиво, олію, фрукти та  туалетний папір.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора