Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ТРИВАЄ РОБОТА НАД ПОКРАЩЕННЯМ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЛІКАРЕНЬ ХМЕЛЬНИЧЧИНИ

Дата: 02.04.2020 17:10
Кількість переглядів: 476

Фото без описуПро це повідомила  заступниця голови адміністрації Оксана Ситницька під час чергового брифінгу щодо оперативної інформації про поширення коронавірусної інфекції на теренах області.

Пані Оксана відмітила, що  на сьогоднішній день за підтримки Офісу Президента та соціально-відповідального бізнесу передано області 31 комплект ПЛР-тестів для здійснення 2 976 тестувань, які будуть доставлені до Хмельницького лабораторного центру.

Також область отримала респіратори типу N95, які будуть розподілені між лікувальними закладами. Захисні окуляри прибули в кількості 1 248 шт., з них 500 шт. буде передано на швидку допомогу, 300 шт.- Хмельницькій інфекційній лікарні, по 224 шт. – Славутській ЦРЛ та Дунаєвецькій ЦРЛ.

Посадовиця також повідомила, що станом на 14.00 год. в області зафіксовано 7 підтверджених випадків захворювання на коронавірусну інфекцію, підозр також 7. Щодо стану хворих, то 2 осіб знаходяться в стабільно тяжкому стані, в інших – стабільний стан середньої тяжкості.

Оксана Ситницька також закликала жителів області відповідально ставитися до впровадження карантинних заходів, по можливості залишатися в дома та не піддаватися паніці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора