Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ГОЛОВА РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ АНАТОЛІЙ БЕРНАШЕВСЬКИЙ ЗАПРОСИВ ДО РОЗМОВИ АННУ СЛІНЧУК, ЛІКАРКУ, ЩО ПІДІРВАЛА МЕРЕЖУ

Дата: 23.03.2020 21:06
Кількість переглядів: 620

Фото без опису23 березня голова райдержадміністрації Анатолій Бернашевський особисто зустрівся із лікарем амбулаторії загальної практики сімейної медицини із с.Довжок Анною Слінчук. Це саме вона нещодавно опублікувала в мережі Інтернет резонансне звернення про відсутність у закладах охорони здоров’я засобів індивідуального  захисту, тестів на виявлення коронавірусу тощо. Пані Анна також зазначає, що окрім проблем із матеріально-технічним забезпеченням, її турбує й стан приміщення, в якому доводиться працювати. А воно потребує нагального ремонту. В Довжоцькій сільській раді запевняють, що коштів на ці потреби в місцевому бюджеті немає. На такі закиди Анатолій Вячеславович відповів, що й сам має чимало питань до голови Довжоцької сільської ради Руслана Рябого з приводу розподілу бюджетних коштів і вже попередив його про проведення аудиту.

Що стосується засобів індивідуального захисту та необхідного обладнання, то воно вже придбане й наразі скеровується в медзаклади району. В той же час у розмові Анатолій  Фото без описуВячеславович наголосив, що в час пандемії коронавірусної інфекції проблема не в тому, щоб виділити кошти, а в тому, що зачасту  придбати необхідні засоби та обладнання є дуже складно через великий попит. Ускладнюється ситуація тим, що здебільшого виробники вимагають оплатити товар готівкою. Це підтвердив і директор Кам’янець-Подільського центру первинної медико-санітарної допомоги Станіслав Ростецький, який також взяв участь у розмові. Долучився до спілкування про наболіле і помічник-консультант народного депутата України Ігоря Марчука Руслан Дудзяк.

Як зазначив голова райдержадміністрації Анатолій Бернашевський, він запросив пані Анну до розмови, бо відчуває відповідальність за тих людей, які проживають на території району і не може залишатися байдужим до їхніх проблем.

— Я хочу почути всіх особисто. Я не ховатимуся в кабінеті, коли людям потрібна моя допомога, — зазначив Анатолій Вячеславович.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора