Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ПЛАТНИКИ ЄП IV-Ї ГРУПИ, ЯКІ НЕ ВИКОРИСТОВУЮТЬ ЗЕМЕЛЬНІ ДІЛЯНКИ ДЛЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ТОВАРОВИРОБНИЦТВА, ЗВІЛЬНЕННЮ ВІД СПЛАТИ ЗЕМЕЛЬНОГО ПОДАТКУ НЕ ПІДЛЯГАЮТЬ

Дата: 23.03.2020 13:46
Кількість переглядів: 655

Фото без описуКам’янець-Подільське управління Головного управління ДПС у Хмельницькій області інформує, що платники єдиного податку ІV-ї групи, які оформили свої права на земельні ділянки та використовують їх для ведення сільськогосподарського товаровиробництва звільняються від сплати земельного податку.

Земельні ділянки, які не використовуються платниками єдиного податку ІV-ї групи для ведення сільськогосподарського товаровиробництва звільненню від сплати земельного податку не підлягають, тобто, за такі земельні ділянки земельний податок сплачується.

Від сплати земельного податку звільняються на період дії єдиного податку ІV-ї групи власники земельних ділянок, земельних часток (паїв) та землекористувачі, які передають такі земельні ділянки та земельні частки (паї) в оренду платникам єдиного податку ІV-ї групи.

Звертаємо увагу землекористувачів, що використання земельних ділянок без належного оформлення прав власності чи користування є порушенням чинного законодавства. З метою оформлення та реєстрації прав власності на земельні ділянки, необхідно звернутися до органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора