Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ОТРИМАТИ ЕПЦ МОЖНА ОНЛАЙН

Дата: 23.03.2020 13:33
Кількість переглядів: 1320

Кам’янець-Подільське управління Головного управління ДПС у Хмельницькій області у зв’язку з оголошеним в Україні карантином з метою запобігання поширення вірусу COVID-19 закликає платників користуватися електронними сервісами ДПС для подання звітності та сплати податків.

Доступ до численних електронних сервісів податкової служби надає електронний цифровий підпис (ЕЦП), зокрема, до Електронного кабінету, за допомогою якого можна звертатися до ДПС за послугами в онлайн режимі.Для отримання ЕЦП можна звернутись до Кваліфікованого надавача ЕДП ІДД ДПС. Ідентифікація особи, яка звернулася до Кваліфікованого надавача ЕДП ІДД ДПС, здійснюється за паспортом громадянина України.
З переліком необхідних документів та порядком отримання ЕЦП можна ознайомитись за посиланням:
http://acskidd.gov.ua/

Отримати кваліфікований електронний підпис можливо не лише у Кваліфікованого надавача ЕДП ІДД ДПС, а й звернувшись до будь-яких інших кваліфікованих надавачів електронних довірчих послуг, перелік яких розміщено на сайті центрального засвідчувального органу Міністерства цифрової трансформації України (czo.gov.ua) у розділі «Довірчі послуги»

Звертаємо увагу, що отримати ЕЦП можна онлайн через Приват24.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора