Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ АНАТОЛІЯ БЕРНАШЕВСЬКОГО ЩОДО ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПАНІКИ В ЗВ’ЯЗКУ ІЗ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯМ НАСЕЛЕННЯ ПРОДУКТАМИ ХАРЧУВАННЯ Й ТОВАРАМИ ПЕРШОЇ НЕОБХІДНОСТІ

Дата: 21.03.2020 14:33
Кількість переглядів: 715

Шановні жителі Кам’янеччини!

Незважаючи на багаторазові заяви як вищого керівництва держави, так і місцевої влади про те, що в зв’язку з карантинними заходами перебоїв із продуктами не буде, люди продовжують запасатися харчами та товарами першої необхідності, створюючи такими діями ще більшу паніку в суспільстві.

З цієї причини звертаюся до підприємців — власників магазинів та торгових точок у нашому районі — із проханням забезпечити наявність  у магазинах продуктів та товарів першої необхідності та вчасну їх доставку по мірі необхідності; сформувати запас продуктів споживчого кошика, таких як крупи, борошно, олія тощо, з терміном зберігання, що не перевищує 90 діб, та обмежити кількість товару, що продається в одні руки.

Крім того, шановні підприємці, не забувайте про те, що торгівля під час карантину має вестися з дотриманням усіх санітарно-гігієнічних норм.

Звертаюся також і до жителів нашого району: продуктові крамниці працюють у звичному режимі і будуть забезпечені як продуктами, так і товарами першої необхідності.  Наразі немає жодної  потреби запасатися продуктами харчування. Тож давайте будемо адекватними.

І здоров’я нам усім.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора