Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ АНАТОЛІЯ БЕРНАШЕВСЬКОГО З ПРИВОДУ ДОТРИМАННЯ КАРАНТИННИХ ЗАХОДІВ У РАЙОНІ

Дата: 20.03.2020 14:24
Кількість переглядів: 1025

Фото без описуШановні жителі району!

Сьогодні вся діяльність органів влади спрямована на те, аби не дати коронавірусній інфекції ширитися нашою країну та захистити українців від цієї страшної пандемії. Доводиться йти й на непопулярні кроки, і тут ми повністю покладаємося на ваше розуміння та співпрацю, адже подолати ворога, що носить назву COVID-19, можемо лише спільними зусиллями.

Був прикро вражений випадком, що стався в с.Довжок, коли мешканці в прямому значенні цього слова атакували маршрутку, коли перевізник відмовився перевозити більше 10 пасажирів. Нагадую, що Постановою Кабінету Міністрів від 16 березня 2020 р. №215 Уряд вніс зміни до Постанови від 11 березня 2020 р. №211, якими заборонив перевезення понад 10 пасажирів одночасно в одному транспортному засобі. Тож перевізник діяв як у межах правового поля, так і всіх  морально-етичних норм, прийнятих у суспільстві, дбаючи про здоров’я як своє, так і пасажирів, за яких відповідає.

З цього приводу звертаюся до всіх голів сільських рад, керівників підприємств та організацій району: протидія розповсюдженню коронавірусу на території району має бути нині питанням №1 для кожного з нас. Неухильно дотримуйтеся на ввірених вам територіях усіх рекомендацій, розроблених районною тимчасовою протиепідемічною комісією, та рекомендацій Кам’янець-Подільського міськрайонного відділу ДУ «Хмельницький обласний лабораторний центр МОЗ України». Ви всі їх отримали. Забезпечте безумовне виконання розпорядженням голови райдержадміністрації «Про тимчасове зупинення роботи об’єктів загального користування, розташованих на території Кам’янець-Подільського району, з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19». Від цього залежить життя мешканців ваших громад. Проводьте роз’яснювальну роботу, говоріть з людьми, пояснюйте їм усю небезпеку, яку несе із собою COVID-19, та необхідність дотримуватися усіх карантинних заходів. Не бійтеся спілкуватися з жителями ваших громад, користуйтеся засобами індивідуального захисту, показуйте на власному прикладі, як потрібно поводитися в ситуації, що склалася,   адже лише так  ми зможемо зберегти здорову ситуацію в суспільстві під час вимушеного карантину.

Шановні земляки! Давайте будемо толерантними один до одного та ставитися з розумінням до ситуації та до своїх ближніх. Сьогодні як ніколи ми маємо згуртуватися і діяти разом. І чим відповідальніше ми поставимося до виконання карантинних заходів, тим швидше зможемо повернутися до звичного життя.

Сподіваюся на ваше розуміння, відповідальність та співпрацю.

Здоров’я нам усім!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора