Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОГО ОБ’ЄДНАННЯ КЛАСНИХ КЕРІВНИКІВ

Дата: 27.11.2019 14:18
Кількість переглядів: 628

Фото без опису26 листопада 2019 року на базі Камянської ЗОШ І-ІІ ст. відбулося засідання методичного об’єднання класних керівників на тему: «Профілактика правопорушень та негативних проявів в учнівському середовищі».

Метою засідання було ознайомлення учасників мо з сучасними підходами до попередження злочинності та правопорушень серед дітей і підлітків, до профілактики куріння, вживання алкогольних та наркотичних речовин, висвітлення досвіду роботи педагогічних колективів шкіл з питань профілактичної роботи серед учнівської молоді.

До уваги учасників засідання мо класними керівниками Боднарчук Г.І. (Приворотська ЗОШ І-ІІІ ст.), Смолінською Г.М. (Чабанівський НВК), Залецькою В.Р. (Княжпільська ЗОШ І-ІІ ст.), Коваль Л.О. (Камянська ЗОШ І-ІІ ст.) було запропоновано ряд заходів, які наочно продемонстрували сучасний підхід до вирішення питань профілактики.

Методист райметодкабінету Дідик Ю.В. ознайомила класних керівників з особливостями ведення шкільної документації класними керівниками, звернула увагу на організацію батьківських зборів, зустрічей, висвітлила питання протидії насильству в сім’ї, булінгу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора