Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

РІЙ "ПОДІЛЬСЬКІ ОРЛИ" ОРИНИНСЬКОЇ ЗОШВЗЯВ УЧАСТЬ В ОБЛАСНОМУ ЕТАПІ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНОЇ ГРИ "СОКІЛ" "ДЖУРА"

Дата: 20.06.2019 10:07
Кількість переглядів: 685

Фото без описуОбласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”) проходив з 15 по 19 червня у смт. Вовковинці Деражнянського району. Організатори гри – Департамент освіти і науки, управління молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації та Хмельницький обласний центр туризму і краєзнавства учнівської молоді – подбали про високий рівень підготовки заходу.
Учасники “Джури” – 20 роїв 
 таборувались з на території Вовковинецької школи-інтернату І-ІІІ ступенів. Команду нашого району представляв рій «Подільські орли»  Орининської ЗОШ І-ІІІ ступенів.  Програма гри складалася з видів змагань та конкурсів військово-спортивного, туристсько-краєзнавчого та культурно-просвітницького спрямування: “Впоряд” (стройова підготовка), “Стрільба” (з пневматичної гвинтівки), “Неповне розбирання та збирання автомату АК-74”, “Смуга перешкод” – подолання перешкод на пересіченій місцевості, “Теренова гра” – тактична гра на місцевості із елементами топографії та орієнтування, “Рятівник” – змагання з надання першої долікарської допомоги, “Квест” – комплексна командна інтелектуально-екстремальна гра, призначена для активізації знань, умінь та набуття комунікативних звичок в екстремальних умовах. А ще конкурси – “Відун” (на знання історії Фото без описуУкраїни доби козаччини, українських військових формувань різних епох, сучасних збройних сил України), “Бівак” з оцінюванням таборування, “Ватра” (творчо-мистецьке представлення рою), конкурс презентацій звітів про виконання завдання відповідно ідейних принципів лицарства “Служити Богові, Батьківщині, ближнім” під гаслом “Добре діло».

 Смугу перешкод на пересіченій місцевості швидко і з найменшими штрафами подолав і виборов  третє  місце рій “Подільські орли” (Кам’янець-Подільського району).

Швидко промайнули 5 днів джурівського таборування. На урочистому закритті переможцям, призерам та активним учасникам козацької гри вручалися Кубки, дипломи, грамоти та медалі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора