Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ФІНАЛЬНІ ОБЛАСНІ ЗМАГАННЯ "КОЗАЦЬКИЙ ГАРТ - 2019"

Дата: 14.05.2019 15:01
Кількість переглядів: 563

13 травня 2019 року на базі ОЦФВУМ м. Хмельницього відбулися фінальні обласні змагання « Козацький гарт – 2019». Фестиваль є важливим для українського школярства та розвитку дитячо-юнацького спорту, адже сприяє не лише   підвищенню рухової та соціальної активності, зміцненню  здоров'я  школярів, формуванню національної свідомості підростаючого покоління, а й пошуку нових спортивних талантів майбутньої Олімпійської плеяди України.  

Учні змагалися з човникового бігу, естафети, стрибків на скакалці, стрибків у довжину, перетягування канату та знання історії козацтва.

У підсумку загальнокомандні місця визначилися наступним чином: «бронзу» здобула команда Завалецької ЗОШ І-ІІІ ступенів Кам’янець – Подільського району. Призери змагань нагороджені кубками та грамотами обласного відділення Комітету з фізичного виховання і спорту МОН України.

Вітаємо переможців та їх тренера вчителя фізичного виховання Єрмоченко Олену Вікторівну. Бажаємо бадьорості духу, наснаги, подальших успіхів та нових перемог.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора