Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ВІДБУВСЯ РАЙОННИЙ СЕМІНАР ВЧИТЕЛІВ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ З ТЕМИ "РЕАЛІЗАЦІЯ КОМПЕТЕНТНІСНОГО ПІДХОДУ НА УРОКАХ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ ЯК ШЛЯХ РОЗВИТКУ ОСОБИСТОСТІ ШКОЛЯРА"

Дата: 10.04.2019 08:15
Кількість переглядів: 486

Фото без описуНа виконання плану роботи районного методичного кабінету 9 квітня 2019 року в Чабанівському навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів, дошкільний навчальний комплекс» відбувся районний семінар вчителів іноземної мови з теми «Реалізація компетентнісного підходу на уроках іноземної мови як шлях розвитку особистості школяра».  

Розпочала семінар виконуюча обов’язки директора школи Лідія Миколаївна Хаснуліна, яка привітала всіх присутніх та побажала плідної роботи.

Теоретичну частину заходу провела  методист районного методичного кабінету Майя Олександрівна Безродна, яка розглянула основні компетентності учнів   на уроках іноземної мови в умовах Нової української школи на прикладі відеоматеріалів та презентацій з   досвіду роботи вчителів англійської мови.

На практичній частині семінару вчитель англійської мови Ольга Олександрівна Зінчук та вчитель німецької мови Аліна Володимирівна Волоховська поділилися своїм досвідом роботи з обдарованими учнями при проведенні бінарного уроку «Традиції святкування Великодня в Англії Фото без описута Німеччині», адже  саме комунікативна діяльність на уроках та під час позакласних заходів формує задатки та інтерес до вивчення іноземної мови.

 Учасники семінару мали змогу висловити свої думки під час обговорення проблемних питань.

Педагогами були розглянуті типові помилки, що виникають в учнів при складанні державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання, їм було надано необхідні методичні рекомендації.

Як підсумок, вчителі дійшли одностайного висновку, що урок сучасний урок іноземної мови повинен бути максимально унаочнений, з використанням інформаційних технологій, носити комунікативну та соціокультурну направленість. Всі учасники семінару висловлюють слова вдячності педагогічному колективу, адміністрації Чабанівського НВК, вчителю англійської мови Ользі Олександрівні Зінчук та вчителю німецької мови Аліні Володимирівні Волоховській за якісно організований, надзвичайно продуктивний семінар, за високий рівень викладання навчального предмету та міцні знання учнів з іноземної мови.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора