Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ВИКОРИСТАННЯ НОВИХ ПІДХОДІВ ДО ВИВЧЕННЯ ІНФОРМАТИКИ У СЕРЕДНІЙ ЗАГАЛЬНООСВІТНІЙ ШКОЛІ

Дата: 18.03.2019 09:00
Кількість переглядів: 475

15 березня, відповідно до плану роботи районного методичного кабінету, на базі Кадивецької ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар для вчителів інформатики на тему: «Використання нових підходів до вивчення інформатики у середній загальноосвітній школі».

Перед учасниками семінару виступив методист РМК Пілець Олексій, який оголосив тему, завдання та регламент роботи семінару, а також представив один із можливих варіантів використання STEM-освіти.

Відповідно до плану роботи семінару, вчителі району мали змогу відвідати урок-квест в 7 класі на тему: «Я підприємець», який провів вчитель 2 категорії Володимир Приймак. Під час уроку Володимир Миколайович запропонував учням та гостям стати підприємцями та за допомогою додатка MS Excel розрахувати вартість, собівартість та прибуток від продажу виготовленої продукції. Використовуючи на уроці методи і технології учитель досяг поставленої мети, а учні та учасники семінару отримали позитивні емоції та незабутні враження.

Опісля Володимир Миколайович представив фрагмент заняття гуртка з радіопеленгації та надав змогу учасникам семінару спробувати свої сили у даному виді спорту.

Обговорення теми семінару завершилося за круглим столом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора