Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

МЕЛОДІЇ ВЕСНИ В ОРИНИНІ

Дата: 11.05.2019 11:12
Кількість переглядів: 557

Фото без описуПротягом навчального року в Орининській школі мистецтв відбувається велика кількість різноманітних концертних заходів. Але звітний концерт – це особлива подія. Це яскрава презентація всіх напрямків роботи мистецького закладу. Тож і цього року жителі та гості с. Оринин мали можливість отримати безліч приємних емоцій від творчості учнів школи, які у своєму виконанні гармонійно поєднали класичну та народну музику, мистецтво танцю та вокального співу, сучасні ритми та народні мелодії.

На сцені Орининського будинку культури свою високу виконавську майстерність показали викладачі та вихованці школи: класу народних інструментів (викладачі Руслан Барладин, Наталія Барладин), класу духових та ударних інструментів (викладачі Валентин Гнатюк, Ігор Скрипник), класу фортепіано (викладач Вадим Ухач), класу вокалу (викладач Ірина Бугера), класу хореографії (викладач Даніела Березовська).

Фото без описуРозмаїттям барв та технік зачаровувала присутніх виставка художніх робіт учнів класу образотворчого мистецтва (викладачі Олександра Кричковська та Олена Гаращук).

Традиційно зі словами подяки до присутніх звернувся голова Орининської сільської ради Валер’ян Мокрицький. Адже викладачі та учні школи  створили справжнє свято для батьків та жителів села. Тільки мистецтво розвиває у юного покоління талант, естетичні смаки та виховує справжніх патріотів України.

        

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора