Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ КОЛЕГІЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

Дата: 25.02.2020 14:55
Кількість переглядів: 485

Фото без опису25 лютого під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Маріанни Великохатько відбулося чергове засідання колегії райдержадміністрацїі.

На порядок денний засідання було винесено два питання — про виконання зведеного бюджету району за 2019 рік та про хід виконання районної Програми «Діти Кам’янеччини» на 2016-2020 роки.

З першого питання звітував начальник управління фінансів райдержадміністрації Олександр Федик.

Як зазначив Олександр Григорович, за 2019 рік до зведеного бюджету району по загальному та спеціальному фондах з урахуванням офіційних трансфертів надійшло 373 745,2 тисячі гривень, виконання забезпечено на 94,1%. Доходи загального фонду з урахуванням офіційних трансфертів виконані на 93,8% (призначено з врахуванням уточнень 388 139,8 тисячі гривень, надійшло 363 940,6 тисячі гривень). Доходи спеціального фонду з урахуванням офіційних трансфертів виконані на 110,2%. До загального фонду зведеного бюджету району надійшло власних доходів в загальній сумі 64 863,6 тисячі гривень. Виконання забезпечено на 109%.

Що стосується видатків, то, за словами доповідача, видатки загального фонду зведеного бюджету, не враховуючи кредитування, за 2019 рік виконані в сумі 352 265, 3 тисячі гривень, або 90,3 % до призначених. У загальній структурі видатків бюджету району видатки на оплату праці та нарахування за 2019 рік  склали 141 471,8 тисячі гривень. За вказаний період забезпечено повну виплату заробітної плати працівникам бюджетних установ у встановлені терміни.

Фото без описуЗ другого питання — про хід виконання Програми «Діти Кам’янеччини» на 2016-2020 роки — доповідав начальник служби в справах дітей Андрій Мишевський. Вказана Програма реалізує державну політику в галузі соціального захисту дітей, які потребують допомоги з боку держави. Згідно з Програмою, службою проводиться робота з виявлення дітей, що перебувають у складних життєвих обставинах, рейди «Діти вулиці», в рамках яких обстежуються умови проживання сімей, що перебувають на обліку, проводиться консультативна робота з прийомними сім’ями та дитячими будинками сімейного типу, працівники служби постійно беруть участь у слуханні судових справ.

Для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також вихованців дитячих будинків сімейного типу та дітей із прийомних сімей щорічно організовуються свята, зокрема з нагоди Міжнародного дня захисту дітей та Дня святого Миколая, на яких діти отримують подарунки. Так, 2019 року на придбання зазначених подарунків з районного бюджету було виділено 76 тисяч гривень.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора