Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ВІДБУЛИСЯ УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ДНЯ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ

Дата: 15.02.2020 11:05
Кількість переглядів: 532

15 лютого в сквері Молодіжний, що в Кам’янці-Подільському відбувся мітинг-реквієм з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Розпочалися урочисті заходи на території військового гарнізону, а продовжилися ходою вулицями Гагаріна та Князів Коріатовичів до скверу Молодіжний, де, власне, й відбувся мітинг.

В рамках урочистих заходів керівництво міста й району, представники військової спільноти, установ та організацій Кам’янця-Подільського, воїни-інтернаціоналісти, громадськість поклали вінки та квіти до підніжжя пам’ятника воїнам-інтернаціоналістів, які загинули в Афганістані, меморіалу загиблим випускникам військово-інженерного інституту, меморіалу Пам’яті Героїв АТО, пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні та пам’ятника у сквері Танкістів.

В урочистостях взяли участь зокрема і заступник голови районної ради Віктор Єрменчук та начальник управління соціального захисту населення Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації Петро Середа.

Віктор Єрменчук, який був запрошений до слова, подякував воїнам-інтернаціоналістам та учасникам бойових дій на території інших держав за їхній подвиг в ім’я миру на землі, побажав міцного здоров’я, успіхів і благополуччя, а також відзначив окремих воїнів-інтернаціоналістів Почесними Грамотами районної ради та райдержадміністрації.

 

     

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора