Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

СПОРТИВНА СЛАВА КАМ’ЯНЕЧЧИНИ: В РАЙОНІ ПІДБИЛИ ПІДСУМКИ СПОРТИВНОГО РОКУ

Дата: 24.01.2020 15:08
Кількість переглядів: 445

Фото без опису24 січня районний центр культури і мистецтв «Розмай» зібрав у своїх стінах найкращих спортсменів та тренерів Кам’янеччини — тих, хто своїми спортивними здобутками прославляє наш регіон на високих п’єдесталах не лише України, а й світу. В цей день в районі підбивали підсумки спортивного року – 2019 та відзначили найкращих представників галузі фізичної культури і спорту.

Минулого року спортсмени Кам’янеччини взяли участь у 46 обласних змаганнях, на яких завоювали 72 призових місця, 31 з них — перше. У складі збірних області 46 спортсменів району взяли участь в 11 всеукраїнських змаганнях, на яких вибороли 8 призових місць. А 7 спортсменів у складі збірних України  брали участь у 6 міжнародних змаганнях, де завоювали 3 призові місця.

Привітали спортсменів і їхніх наставників та побажали їм подальших злетів і перемог на спортивних аренах різного рівня голова районної ради Віктор Кривак та керівник апарату райдержадміністрації Віктор Гнатюк. Також кращим спортсменам за підсумками 2019 року було вручено премії.

Фото без описуПривітали й нагородили спортсменів Кам’янеччини і начальник відділу культури, туризму, молоді і спорту Віктор Дорож та директор районної ДЮСШ відділу освіти Олег Ковальчук.

До нагородження також запросили спортсменів Орининської сільської ради, яка посіла І місце в огляді-конкурсі на краще спортивне село району,  та команду «Автостріт», срібного призера чемпіонату області з футзалу ФСТ «Колос», чемпіона району з футболу та футзалу, володаря Кубка району пам’яті Анатолія Крупицького, фіналіста Кубка району з футболу.

 

 

Фото без опису     Фото без опису

 

Фото без опису     Фото без опису

 

Фото без опису      Фото без опису

 

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора