Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ЗМІНЕНО РЕКВІЗИТИ ОПЛАТИ АДМІНІСТРАТИВНИХ ШТРАФІВ ТА РЕКВІЗИТИ СПЛАТИ ШКОДИ, ЗАВДАНОЇ РИБНОМУ ГОСПОДАРСТВУ

Дата: 11.01.2020 09:32
Кількість переглядів: 406

Фото без описуЗ 1 січня оновлено перелік реквізитів рахунків у форматі IBAN для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів, відкритих відповідно до Плану рахунків бухгалтерського обліку в державному секторі, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 31.12.2013 № 1203 відповідно до Бюджетного кодексу України, Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік» та наказу Державної казначейської служби України від 19.12.2019 № 355 «Про затвердження Змін до Довідника відповідності символу звітності коду класифікації доходів бюджету».
Повідомляємо, що у зв’язку з прийняттям змін, реквізити оплати адміністративних штрафів та реквізити сплати шкоди завданої рибному господарству змінено з 1 січня 2020 року.

 Довідкова інформація:

 IBAN – це міжнародний стандарт номера банківського рахунку, розроблений Міжнародною організацією зі стандартизації і Європейським комітетом банківських стандартів. Тобто, IBAN – це міжнародний номер рахунку
одержувача грошей, його ще називають IBAN code.
Запровадження IBAN необхідне для врегулювання банківських переказів між країнами ЄС та Україною.

Застосування IBAN є обов’язковим для клієнтів усіх банків України під час
здійснення переказів коштів і в національній, і в іноземних валютах, зокрема під час транскордонних переказів. Тобто, усі перекази будуть здійснюватися лише з використанням IBAN.

Для України IBAN складається із 29 літерно-цифрових символів: коду країни, контрольного розряду, коду банку та номера рахунку.
У результаті запровадження IBAN за першими двома літерам одразу можливо розпізнати країну-учасника розрахунку (UA - Україна), а за допомогою контрольного розряду – забезпечити уніфіковану перевірку рахункуклієнта на його коректність.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора