Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ДЛЯ ДІТЕЙ КАМ’ЯНЕЧЧИНИ ЧАС ДИВ ТА ПОДАРУНКІВ УЖЕ РОЗПОЧАВСЯ

Дата: 19.12.2019 14:52
Кількість переглядів: 527

Фото без описуКожен із нас  очікує на день святого Миколая із світлою радістю й трепетом, з надією на диво. Особливо цього дня чекають діти, які ще з самого ранку заглядають під подушку, сподіваючись на подарунок від святого Миколая.

19 грудня святий Миколай прийшов і до діток Кам’янеччини. Цього дня в районному центрі культури і мистецтв «Розмай» відбулося відкриття новорічної ялинки та святкування дня святого Миколая, на який були запрошені діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу. Захід відбувся за організації Кам’янець-Подільських районної державної адміністрації та районної ради.

Разом із святим Миколаєм діток привітали перший заступник голови райдержадміністрації Маріанна Великохатько та голова районної ради Віктор Кривак.

А ще в гості до дітей завітали казкові та мультиплікаційні персонажі, котрі провели для дітей веселу Фото без описурозважально-ігрову програму.

І звичайно, не обійшлося без подарунків. На ці цілі з районного бюджету було виділено 26 тисяч гривень. На цю суму для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, було закуплено 100 подарунків.

Приємні сюрпризи очікують на маленьких жителів Кам’янеччини і на шкільних ранках, які відбуватимуться в закладах освіти району в кінці грудня. Для дітей із малозабезпечених сімей, дітей-переселенців, дітей, чиї батьки є учасниками АТО і ООС, та обдарованих дітей із районного бюджету було виділено 35 тисяч гривень для придбання 330 одиниць подарунків.  Для придбання  990 подарунків для дітей із багатодітних сімей із районного бюджету було виділено 56 тисяч гривень.

Без подарунків та сюрпризів не залишиться ніхто, адже Новоріччя — це пора див та веселощів. І хто, як не діти, найбільше на них сподіваються та заслуговують.

Фото без опису     Фото без опису

 

Фото без опису      Фото без опису

Фото без опису      Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора