Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ВІДБУЛАСЯ НАРАДА ІЗ БУХГАЛТЕРАМИ СІЛЬСЬКИХ РАД ТА ОБ’ЄДНАНИХ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД РАЙОНУ

Дата: 13.12.2019 15:30
Кількість переглядів: 471

Фото без опису13 грудня в залі засідань районної державної адміністрації відбулася виробнича нарада із бухгалтерами сільських рад та об’єднаних територіальних громад району. У її роботі взяли участь начальник управління фінансів райдержадміністрації Олександр Федик, начальник Кам’янець-Подільського управління Державної казначейської служби України Надія Попова, працівники  обох згаданих підрозділів, бухгалтери та економісти сільських рад та ОТГ.  

На початку наради до присутніх звернувся начальник управління фінансів Олександр Федик. Олександр Григорович в декількох словах ознайомив колег із проєктом районного бюджету на 2020 рік, детальніше зупинившись на таких розділах видатків як освіта, медицина та соціальна сфера.

Про нюанси закриття бюджетного року доповіла начальник Кам’янець-Подільського управління Державної Фото без описуказначейської служби України Надія Попова. Надія Миколаївна також звернула увагу бухгалтерів на нововведення, з якими їм доведеться стикнутися в своїй роботі з 2020 року, зокрема на роботу в системі ІBAN.

Загалом, нарада пройшла в атмосфері плідної та конструктивної співпраці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора