Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ПРОЄКТ РАЙОННОГО БЮДЖЕТУ НА 2020 РІК ТА ПРОГРАМУ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ РАЙОНУ НА 2020 РІК ОБГОВОРИЛИ НА ЧЕРГОВОМУ ЗАСІДАННІ КОЛЕГІЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

Дата: 12.12.2019 14:35
Кількість переглядів: 634

Фото без описуСьогодні, 12 грудня, під головуванням першого заступника голови адміністрації Маріанни Великохатько відбулося засідання колегії райдержадміністрації, на яке були запрошені начальники структурних підрозділів районної державної адміністрації, сільські голови та голови об’єднаних територіальних громад району.

Засідання колегії було присвячене розгляду питань, які мають надважливе значення для життєдіяльності громад Кам’янеччини.

Про проєкт районного бюджету на 2020 рік доповів начальник управління фінансів райдержадміністрації Олександр Федик. Базувалася доповідь Олександра Григоровича на аналізі доходів та видатків районного бюджету-2020, які, за попередніми підрахунками, мають скласти 122 972 466 гривень.

Фото без описуПро Програму соціально-економічного розвитку Кам’янець-Подільського району на 2020 рік доповіла начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури райдержадміністрації Ольга Чіпізубова. На початку  своєї доповіді Ольга Миколаївна окреслила основні тенденції соціально-економічного розвитку району у 2019 році, серед яких реформа децентралізації, поліпшення бізнес-клімату та спрощення регуляторного середовища, розвиток сфери соціальних послуг, галузей освіти, зокрема інклюзивної, та охорони здоров’я. Також доповідачка зазначила, що забезпечення подальшого соціально-економічного розвитку та вирішення проблемних питань району буде здійснюватися шляхом реалізації завдань та заходів на 2020 рік, визначених у Програмі соціально-економічного розвитку району на 2020 рік.

З третього питання — про план роботи районної державної адміністрації на І квартал 2020 року — доповіла головний спеціаліст відділу організаційної роботи, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату адміністрації Тетяна Просяна.

Фото без опису    Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора