Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ПРЕДСТАВНИКИ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ПРИЙМАЛИ ВІТАННЯ З НАГОДИ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА

Дата: 06.12.2019 12:59
Кількість переглядів: 493

Фото без опису6 грудня в сесійній залі районної ради відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди Дня місцевого самоврядування — професійного свята всіх тих, хто забезпечує на місцях принципи народовладдя.

До присутніх у залі представників громад району, депутатів місцевого та районного рівнів звернулися перший заступник голови райдержадміністрації Маріанна Великохатько, голова районної ради Віктор Кривак та голова міськрайонної профспілкової організації працівників державних установ Віра Чеховська. У вітальних промовах звучали щирі побажання міцного здоров’я та благополуччя, успіхів і нових перемог, а ще — невичерпної енергії та ентузіазму, без яких неможливе служіння людям і суспільству.

За сумлінне виконання службових обов’язків та високий професіоналізм окремі представники місцевого самоврядування були нагороджені  Почесними Грамотами районної державної адміністрації та районної ради.

Особливу подяку районної державної адміністрації за плідну співпрацю, активну громадську позицію та високий професіоналізм оголошено депутатам районної ради Сергію Богачику, Олександру Боршуляку, Ігорю Гаю, Світлані Лайтер, Сергію Самсонюку та Руслану Сендзюку, а також сільським головам Лідії Богонос (Слобідсько-Рихтівська сільська рада), Ларисі Вусатій (Приворотська сільська рада) та Любові Слободян (Рихтівська сільська рада).

Фото без опису    Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора