Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ РИБООХОРОННОМУ ПАТРУЛІ ВІДБУДЕТЬСЯ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ПРАВА

Дата: 28.11.2019 12:04
Кількість переглядів: 430

Фото без описуГенеральна Асамблея ООН 10 грудня 1948 року прийняла Загальну декларацію прав людини, а цей день проголосила як Міжнародний День захисту прав людини. 

Україна ратифікувала Загальну декларацію прав людини відповідно до ч. 1 ст. 9 Конституції України та ст. 19 Закону України «Про міжнародні договори» і визнала Декларацію частиною національного законодавства.

Так, відповідно до Указу Президента України від 8 грудня 2008 року № 149/2008 «Про Всеукраїнський тиждень права» в державі започатковано проведення  Всеукраїнського тижня права щороку в тиждень, що включає 10 грудня – День прав людини.
Управління Держрибагентства в Хмельницькій області також бере участь у проведенні Всеукраїнського тижня права. Цього року даний захід відбудеться в період з 9 по 13 грудня. З метою виховання у громадян поваги до закону та сприяння розвитку правової освіти в Україні, Хмельницьким рибоохоронним патрулем будуть проведені наступні заходи:
1. Організація виступів у засобах масової інформації з питань реалізації і
захисту прав людини, у тому числі, незахищених верств населення, учасників антитерористичної операції, членів їх сімей, внутрішньо переміщених осіб та постраждалих внаслідок зазначеної операції;
2. Проведення навчань, лекцій, бесід з працівниками підприємств, установ та
організацій з питань реалізації і захисту прав людини з метою підвищення загального рівня правової культури та набуття громадянами необхідного рівня правових знань;

3. Проведення «днів відкритих дверей» Управлінням Державного агентства
рибного господарства у Хмельницькій області (зустріч з в. о. начальника Управління та працівниками структурних підрозділів).

Також у цей період працівники Управління будуть надавати безоплатну правову допомогу громадянам області.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора