Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ВІДБУЛОСЯ РОЗШИРЕНЕ ЗАСІДАННЯ КОЛЕГІЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

Дата: 27.11.2019 12:47
Кількість переглядів: 536

Фото без описуСьогодні, 27 листопада,  під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Маріанни Великохатько відбулося розширене засідання колегії райдержадміністрації за участю голів сільських рад та об’єднаних територіальних громад. 

На розгляд колегії було винесено три питання: про роботу Кам’янець-Подільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді; про роботу територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Кам’янець-Подільської райдержадміністрації та про стан кадрової роботи в районній державній адміністрації.

Фото без описуЗ першого питання звітував директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Іван Правник. Нині в Центрі працює 6 спеціалістів та 15 фахівців із соціальної роботи. Серед основних напрямків роботи Центру — робота з сім’ями, з молоддю, з прийомними сім’ями та дитячими будинками сімейного типу, внутрішньо переміщеними сім’ями та учасниками антитерористичної операції, надання психологічних консультацій. На високому рівні налагоджена методична робота Центру та співпраця з комунальним закладом «Кам’янець-Подільський районний центр первинної медико-санітарної допомоги».

З другого питання звітувала директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Кам’янець-Подільської районної державної Фото без описуадміністрації Віра Коваль. Як зазначила Віра Вячеславівна, у терцентрі наразі діють 3 структурні підрозділи — відділення соціальної допомоги вдома  № 1 Староушицької зони, відділення соціальної допомоги вдома № 2 Жванецька зона та відділення стаціонарного догляду для тимчасового проживання в смт Стара Ушиця. Згідно зі штатним розписом у 2019 році в територіальному центрі налічується 74 штатних одиниці.

Про стан кадрової роботи в районній державній адміністрації звітувала головний спеціаліст з питань персоналу апарату адміністрації Аліна М’ялковська. За словами Аліни Олександрівни, сьогодні в структурі Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації функціонує 3 управління, 6 відділів, 1 служба та апарат адміністрації, який налічує 5 відділів та 1 сектор. Гранична чисельність працівників становить 123 одиниці, з яких 27 в апараті адміністрації. Протягом Фото без опису2019 року з посад звільнено 6 державних службовців, а призначено — 10. До дисциплінарної відповідальності державні службовці не притягувалися.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора