Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НАЙКРАЩІ ВІТАННЯ — ПРАЦІВНИКАМ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА

Дата: 15.11.2019 16:18
Кількість переглядів: 480

Фото без опису17 листопада Україна відзначатиме День працівників сільського господарства. І хоч прийнято вважати, що це є професійне свято безпосередньо працівників агропромислового комплексу, насправді це є день вшанування звитяжної праці усіх, хто трудиться біля землі. Бо ж споконвіків наша держава є країною аграрною, а селянська праця завжди була почесною та пошанованою.

В Кам’янець-Подільському районі урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства відбулися напередодні, 15 листопада. З найкращими вітаннями до присутніх у залі аграріїв звернулися перший заступник голови райдержадміністрації Маріанна Великохатько, голова районної ради Віктор Кривак та директор Кам’янець-Подільської районної філії Хмельницького обласного центру зайнятості Фото без описуАліна Слободян. 

За сумлінну працю, значні трудові досягнення, особистий внесок у розвиток агропромислового виробництва та з нагоди Дня працівників сільського господарства кращі працівники агропромислового комплексу району  отримали Почесні Грамоти районної державної адміністрації та районної ради.

 

 

 

Фото без опису    Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора