Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ЇХНІЙ ВКЛАД У РОЗВИТОК СУСПІЛЬСТВА ПЕРЕОЦІНИТИ ВАЖКО: НА КАМ’ЯНЕЧЧИНІ ПРИВІТАЛИ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА МАЙСТРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА

Дата: 08.11.2019 16:00
Кількість переглядів: 472

9 листопада своє професійне свято відзначатимуть працівники культури та майстри народного мистецтва — завклуби, бібліотекарі, учасники художньої самодіяльності, майстри народних ремесел, словом, усі ті, завдяки кому зберігаються, відроджуються та розвиваються українські культурні традиції.

Урочистості з нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва відбулися напередодні, 8 листопада. Чимало гарних слів і щирих побажань звучали цього дня на адресу представників галузі, адже їхній вклад у розвиток нашої культури, мистецтва, а відтак і в становлення українського суспільства в цілому, переоцінити важко. Про це йшлося у вітальних промовах першого заступника голови райдержадміністрації Маріанни Великохатько, голови районної ради Віктора Кривака та начальника відділу культури, туризму, молоді та спорту райдержадміністрації Віктора Дорожа.

На підтвердження цих слів та як вияв високої оцінки тієї роботи, яку проводять в районі працівники культури, кращі представники галузі були нагороджені Почесними Грамотами.

А щирості й душевної теплоти святковій атмосфері, що панувала в залі,  додали  артисти районного центру культури і мистецтв «Розмай», які подарували своїм колегам музичні вітання.

 

    

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора