Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ КОЛЕГІЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ, ПРИСВЯЧЕНЕ ПИТАННЯМ ДІЯЛЬНОСТІ АГРОПРОМИСЛОВОГО КОМПЛЕКСУ ТА РОБОТИ АРХІВНОГО ВІДДІЛУ

Дата: 31.10.2019 12:27
Кількість переглядів: 477

Фото без опису31 жовтня під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Маріанни Великохатько відбулося чергове засідання колегії райдержадміністрації.

З першого питання  - про стан розрахунків агроформувань району з власниками земельних часток (паїв) та проведення комплексу осінньо-польових робіт – доповідала начальник відділу агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів райдержадміністрації Надія Сузанська.

Доповідаючи про стан розрахунків агроформувань району із власниками земельних часток, Надія Михайлівна зазначила, що в поточному році загальна площа орендованих земельних часток (паїв) по району складає 52,9 тисяч гектарів. Між власниками земельних паїв та агропідприємствами укладено 25,2 тисячі договорів оренди. Згідно з ними, у 2019 році нарахуванню підлягатиме 173,5 мільйона гривень орендної плати. Відповідно, очікуване надходження по податках з доходів фізичних осіб до бюджету складе 31,2 мільйона гривень.

Фото без описуЩо стосується проведення комплексу осінньо-польових робіт, то наразі всіма категоріями господарств вже зібрано ранні зернові та зернобобові культури.

З початку вересня розпочався збір пізніх культур, зокрема кукурудзи на зерно. Наразі її впорано на 84% площ.  Майже завершено збір озимого ріпаку, соняшнику та сої.

Паралельно із збиральними роботами здійснюється сівба озимих культур урожаю 2020 року.

Про роботу архівного відділу райдержадміністрації звітувала начальник вказаного структурного підрозділу Ірина Федорова. У своїй доповіді Ірина Іванівна наголосила на тому, що головне завдання архівного відділу – це зберігання, облік  та використання документів Національного архівного фонду, а також реалізація державної політики у сфері архівної справи  на території району. На виконання цього завдання архівний відділ постійно проводить відповідні заходи, зокрема в 2019 році проведено 10 засідань експертної комісії відділу, на яких розглянуто документи, подані установами та організаціями району, Фото без описупроведено перевірки наявності та фізичного стану документів 9 установ та організацій, що зберігаються у відділі, проводиться робота щодо своєчасного надходження документів Національного архівного фонду, які знаходяться в архівних підрозділах установ району понад встановлені терміни тощо.

В цілому, засідання колегії райдержадміністрації пройшло успішно. По кожному із зазначених питань були прийняті відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора