Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ВІДБУЛАСЯ ІХ ЗВІТНО-ВИБОРНА КОНФЕРЕНЦІЯ РАЙОННОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВЕТЕРАНІВ УКРАЇНИ

Дата: 28.10.2019 14:59
Кількість переглядів: 723

Фото без опису28 жовтня в сесійному залі районної ради під головуванням голови ради районної організації ветеранів України Едуарда Кульчицького відбулися ІХ звітно-виборна конференція районної організації ветеранів України та урочистості з нагоди 75-ї річниці України від німецько-фашистських загарбників.

У конференції взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Маріанна Великохатько, голова районної ради Віктор Кривак, голова Колибаївської ОТГ Михайло Желізник заступник голови обласної ради організації ветеранів України Борис Мельник, представники ветеранського руху міста й району.

Впродовж роботи конференції присутні заслухали звіт про роботу районної ради ветеранів України за період з 2015 по 2019 роки  та ознайомилися із основними напрямками її діяльності на наступний статутний період. Увазі делегатів був представлений і звіт ревізійної комісії щодо роботи районної організації ветеранів.

За результатами обговорення було обрано раду районної організації ветеранів України та нових членів ревізійної комісії. Відразу ж було проведено перший організаційний Пленум новообраної районної ради організації ветеранів.

Фото без описуДо присутніх у залі звернулися перший заступник голови райдержадміністрації Маріанна Великохатько та голова районної ради Віктор Кривак, які подякували ветеранам за їхню діяльність та вручили окремим представникам ветеранського руху Почесні Грамоти районної державної адміністрації та районної ради.

В ході роботи Пленуму голови та представники первинних ветеранських організацій району також обговорили нагальні питання, які нині турбують ветеранів, зокрема медичне й соціальне забезпечення.

На завершення засідання концертні номери присутнім подарували учасники народного хору ветеранів імені Антона Малика «Вечірні зорі» та артисти РЦКМ «Розмай».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора