Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НА КАМ’ЯНЕЧЧИНІ УРОЧИСТО ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

Дата: 11.10.2019 14:35
Кількість переглядів: 655

Фото без описуВ історії кожної країни є герої, які з’являються в найважчі часи, щоб захистити право народу на свободу й гідність, відстояти єдність та незалежність держави. Їх гордо іменують захисниками і вони з честю несуть це почесне звання по життю, підтверджуючи його щодня й щогодини…

На вшанування великого подвигу захисників України, починаючи із 2015 року, в нашій державі  відзначається День захисника України, що святкується 14 жовтня. На Кам’янеччині урочистості з цієї нагоди відбулися 11 жовтня.

Розпочався захід хвилиною мовчання в пам’ять про героїв, що віддали своє життя за Україну.

Привітали захисників України зі святом перший заступник голови райдержадміністрації Маріанна Фото без описуВеликохатько та заступник голови районної ради Віктор Єрменчук. Від районної державної адміністрації та районної ради кращі фахівці військово-оборонної галузі отримали Почесні Грамоти.

Впродовж усього свята зі сцени лунали найщиріші слова подяки на адресу бійців Добровольчих батальйонів, які захистили країну у найкритичніший момент, військовослужбовців  Збройних Сил України, які відродилися з попелу та нині стоять на захисті кордонів, волонтерам та всім жителям району, які підтримували й нині підтримують наших захисників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора