Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УСПІШНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ В ПЕРШИХ КЛАСАХ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ — ПИТАННЯ №1 ДЛЯ СУЧАСНОЇ СИСТЕМИ ОСВІТИ

Дата: 10.10.2019 15:03
Кількість переглядів: 530

Фото без описуСемінар методистів початкової освіти, що відбувся 10 жовтня на базі закладів освіти Кам’янець-Подільського району та Гуменецької об’єднаної територіальної громади, був присвячений питанню забезпечення успішної організації освітнього процесу в перших класах Нової української школи.

Організований він  Хмельницьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти з метою згуртування педагогічної спільноти завдяки ефективній взаємодії, обговорення трендів освіти і актуальних питань освітнього процесу та спільного проектування розвитку шкіл як місця комфортного і успішного навчання дітей.

Перша частина заходу проходила на базі Довжоцького НВК. Відкрила семінар та привітала його учасників перший заступник голови райдержадміністрації Маріанна Великохатько. 

Про вектор впровадження концепції НУШ в освітніх закладах району присутнім розповіла начальник відділу освіти райдержадміністрації Олена Пронозюк. 

Впродовж роботи семінару його учасники розглянули питання особливостей організації освітнього процесу в Новій українській школі, науково-методичного супроводу в НУШ, координації діяльності методичної служби із закладами освіти району в умовах реалізації освітньої реформи тощо.

Друга частина семінару носила практичний характер. Його учасники мали змогу відвідати майстер-клас «Технологія «Лепбук» в освітньому просторі НУШ» та побачити низку презентацій на тему семінару. А продовжилася робота семінару в освітніх закладах Гуменецької об’єднаної територіальної громади. 

Фото без опису     Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора