Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ПРО ПОЧАТОК ОПАЛЮВАЛЬНОГО ПЕРІОДУ ОСІННЬО-ЗИМОВОГО СЕЗОНУ 2019-2020 РОКУ НА ТЕРИТОРІЇ КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

Дата: 11.09.2019 12:24
Кількість переглядів: 353

На підставі статей 6, 20 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», пункту 5 Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21 липня 2005 року № 630 та з метою забезпечення на території району своєчасного початку опалювального сезону,

 

1. Керівникам соціально-культурної сфери району розпочати подачу теплоносіїв до об’єктів соціальної сфери з 15 жовтня 2019 року.

 

2. Керівникам промислових, сільськогосподарських та житлово-комунальних підприємств, організацій району розпочати опалювальний період осінньо-зимового сезону 2019-2020 року з 15 жовтня 2019 року.

 

3. Це розпорядження набирає чинності після державної реєстрації у Головному територіальному управлінні юстиції у Хмельницькій області з моменту його оприлюднення.

 

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови адміністрації М. Чумака та начальника відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та з питань цивільного захисту населення райдержадміністрації В. Григор’єва.

 

 

 

 

Перший заступник

голови адміністрації                                          Маріанна ВЕЛИКОХАТЬКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора