Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ВІДБУЛОСЯ ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ ТРИДЦЯТЬ ВОСЬМОЇ СЕСІЇ РАЙОННОЇ РАДИ

Дата: 26.09.2019 15:00
Кількість переглядів: 489

Сьогодні, 26 вересня, під головуванням голови районної ради Віктора Кривака відбулося пленарне засідання тридцять восьмої сесії районної ради VII скликання.

У його роботі взяв участь народний депутат України Ігор Марчук. Виступаючи перед присутніми у сесійній залі, Ігор Петрович закликав депутатський корпус, передусім, бути відповідальними та далекоглядними в прийнятті рішень, що впливають на життєдіяльність району.

 Приємним моментом засідання стало вручення заступнику голови районної організації ветеранів України Павлу Гладченку відзнаки «За заслуги». Привітавши оплесками Павла Митрофановича, депутати перейшли безпосередньо до розгляду питань порядку денного, яких загалом нараховувалося 16.

За результатами заслуховування та обговорення питань порядку денного, серед іншого депутати своїм рішенням підтримали дострокове припинення повноважень депутата Кам’янець-Подільської ради VIІ скликання Сукача Василя Олександровича; внесли зміни до рішення першої сесії районної ради VІІ скликання від 19.11.2015 № 7 «Про утворення постійних комісій Кам’янець-Подільської районної ради VІІ скликання, обрання їх голів та персонального складу»; затвердили звіт про виконання районного бюджету за І півріччя 2019 року.

Також депутатський корпус прийняв позитивні рішення щодо питань про хід виконання  Програми соціально-економічного розвитку Кам’янець-Подільського   району Хмельницької області за І півріччя 2019 року, про стан підготовки житлово–комунального господарства та об’єктів соціальної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років та про хід виконання Комплексної програми розвитку фізичної культури і спорту та реалізації молодіжної політики у Кам’янець -Подільському районі на 2017-2021 роки.

У ході пленарного засідання депутати затвердили зміну назви та типу закладу “Шустовецький навчально-виховний комплекс у складі загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів та дошкільного навчального закладу Кам’янець-Подільської районної ради Хмельницької області” на “Шустовецька початкова школа Кам’янець-Подільської районної ради Хмельницької області” та, відповідно, установчих документів.

Рішенням депутатського корпусу також було внесено зміни до Програми забезпечення надходжень до  бюджетів  усіх   рівнів,  створення  сприятливих   умов платникам   податків   та   належного   їх   обслуговування на 2019-2021 роки та районної комплексної Програми соціального захисту населення на 2019-2023 роки.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора