Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося чергове засідання колегії райдержадміністрації

Дата: 25.09.2019 13:05
Кількість переглядів: 579

В атмосфері плідної співпраці та конструктивного діалогу пройшло чергове засідання колегії райдержадміністрації, що відбулося 25 вересня під головуванням першого заступника голови адміністрації Маріанни Великохатько.

Про роботу виконкому Завальської сільської ради щодо здійснення делегованих повноважень органів виконавчої влади відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» звітувала сільський голова Завальської сільської ради Ірина Павлюк.

Ірина Миколаївна доповіла про виконання делегованих повноважень органів виконавчої влади в сфері соціально-економічного і культурного розвитку, планування та обліку, в галузях бюджету, доходів та цін, житлово-комунального господарства, побутового, торгівельного обслуговування, громадського харчування, транспорту і зв’язку, будівництва, сфері освіти, охорони здоров’я, культури, фізкультури і спорту тощо.

Рішенням колегії райдержадміністрації  доповідачу були надані відповідні рекомендації щодо вдосконалення роботи виконкому Завальської сільської ради щодо здійснення делегованих повноважень.

З другого питання — про стан підготовки житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років — звітував начальник відділу містобудування, архітектури, ЖКГ та з питань цивільного захисту населення райдержадміністрації Василь Григор’єв.

Як зазначив Василь Михайлович, наразі в районі здійснюються всі необхідні заходи для забезпечення стабільної роботи житлово-комунального господарства та об’єктів соціально-культурного призначення впродовж опалювального періоду. Ще влітку  були проведені необхідні ремонтні роботи в каналізаційно-водопровідному господарстві, в закладах освіти, культури та охорони здоров’я.

Про план роботи районної державної адміністрації на ІV квартал 2019 року доповів начальник відділу організаційної роботи, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації  Андрій Мишевський.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора