Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ВІДБУЛАСЯ НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ З ПИТАНЬ ПОСІВУ ОЗИМИХ ЗЕРНОВИХ КУЛЬТУР ПІД УРОЖАЙ 2020 РОКУ

Дата: 16.09.2019 14:11
Кількість переглядів: 454

Фото без опису13 вересня заступник голови адміністрації Микола Чумак, начальник відділу агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Надія Сузанська та аграрії району взяли участь в науково-практичній конференції з питань посіву озимих зернових культур під урожай 2020 року.

Конференція відбулася на базі ПАТ «Красилівський машинобудівний завод» м. Красилів за участі т.в.о. голови облдержадміністрації Володимира Кальніченка, директора Департаменту агропромислового розвитку Олега Омелянюка та науковців НААНУ.

Практична частина конференції проходила на території ПАТ «Красилівський машинобудівний завод». Керівник правління Анатолій Чайчук ознайомих присутніх з діяльністю заводу, показав та охарактеризував асортимент продукції, яка виготовляється на підприємстві.

Продовжилася науково-практична конференція засіданням у Красилівській райдержадміністрації, під час якого виступили Олександр Корнійчук, директор інституту кормів і сільського господарства Поділля НААНУ, та Віктор Молдован, директор Хмельницької державної сільськогосподарської дослідної станції, з рекомендація щодо особливостей посіву та основних заходів технології вирощування озимих зернових культур в умовах Хмельницької області. Також науковці провели аналіз сортів різних селекцій, рекомендованих для виробництва в умовах нашої області, з метою збільшення валового виробництва зерна та покращення його якості.

Підсумовуючи засідання, т.в.о. голови облдержадміністрації Володимир Кальніченко наголосив, що для того, щоб оперативно реагувати на ринкові реалії й отримати кращу ціну на продукцію, впіймавши той момент, коли вигідно продавати, фермерам потрібна витримка і ретельне відстеження тенденцій, які панують на ринку.

Фото без опису    Фото без опису  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора