Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З НАГОДИ ДНЯ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ В РАЙОНІ ВІДЗНАЧИЛИ КРАЩИХ СПОРТСМЕНІВ І ТРЕНЕРІВ

Дата: 13.09.2019 14:30
Кількість переглядів: 404

Здобутки й перемоги наших спортсменів  — це те, чим Кам’янеччина може по праву пишатися. Тхеквондо ВТФ, футбол, волейбол, важка атлетика  — перелік видів спорту, в котрих спортсмени району піднімалися  на п’єдестали пошани, можна продовжувати й продовжувати.

Тож святкування в районі Дня фізичної культури і спорту стало гарною нагодою для того, щоб відзначити кращих  спортсменів та їхніх тренерів і висловити захоплення силою волі та наполегливістю, завдяки яким досягаються такі вагомі результати. Урочистості, приурочені цій даті, відбулися 13 вересня.

 

До присутніх у залі звернулися керівник апарату районної державної адміністрації Віктор Гнатюк, керуюча справами виконавчого апарату районної ради Оксана Розумяк,  начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Віктор Дорож та директор районної ДЮСШ Олег Ковальчук.  Вони привітали усіх зі святом і нагородили кращих спортсменів і тренерів Почесними Грамотами.

Сьогодні здоровий спосіб життя стає  все більш популярним, особливо серед молоді. А свято, що зібрало в одному залі прославлених спортсменів району, вкотре засвідчило, що підростаючому поколінню є з кого брати приклад.  

 

 

     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора