Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЕКТУ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ ТА ЗВІТУ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ ПРОЕКТУ

Дата: 13.09.2019 13:28
Кількість переглядів: 357

Фото без описуПовідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку (Розділ «Охорона навколишнього природного середовища) проекту Детальний план території земельної ділянки площею  8,0000 га, кадастровий номер 6822483300:03:012:0009 на території Кадиєвецької  сільської ради Кам'янець – Подільського району Хмельницької області за межами населених пунктів, щодо подальшої зміни її цільового призначення, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, пов’язаними з користуванням надрами”.

  1. Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту:Детальний план території для подальшої зміни її цільового призначення, для розміщення

та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, пов’язаними з користуванням надрами площею 8 га на території Кадиєвецької сільської ради Кам'янець – Подільського району (за межами населеного пункту) Кам'янець – Подільського району.

  1. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

            Кам'янець – Подільська районна державна адміністрація

  1. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури: громадське обговорення починається з  11.09.2019  року  і  триває  до 10.10.2019 року.

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо): Відповідно до статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати замовнику в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку. Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань: Громадські слухання відбудуться 03.10.2019р. о 10:00 в приміщенні Кадиєвецької сільської ради за адресою с. Кадиївці, вул. Шкільна-1, приміщення сільської ради.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Ознайомитись з проектом детального плану та  розділом «Охорона          навколишнього  природного  середовища» можна у Кадиєвецькій сільській раді щовівторка з 14.00 до 17.00 та щоп’ятниці з 10.00 до 13.00. Матеріали проекту детального плану території також розміщені на WEB-сайт райдержадміністрації: admin@,kprda.gov.ua

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій: Кам'янець – Подільська районна державна адміністрація. Адреса для подання зауважень та пропозицій у письмовій формі:  м. Кам‘янець-Подільський, вул. Троїцька, 4. Тел.: (03849) 9-12-61 Контактний e-mail (сайту): zvrda@ukr.net  Зауваження і пропозиції приймаються у строк з 11.09.2019 по 10.10.2019р.

  1. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування. Проведення транскордонних консультацій не потребує.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора