Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ВИСТАВКА «АГРО-ПОДІЛЛЯ - 2019»

Дата: 09.09.2019 11:03
Кількість переглядів: 494

7 вересня на території торгово-сервісного центру «Поділля» в місті  Хмельницькому відбулася ХХІІ  обласна виставка «Агро-Поділля 2019».

Вітали учасників та гостей заходу виконуючий обов’язки голови облдержадміністрації Володимир Кальніченко, голова обласної ради Михайло Загородний, секретар Хмельницької міської ради Михайло Кривак, директор Департаменту агропромислового розвитку   Олег Омелянюк та голова асоціації сільськогосподарських товаровиробників Хмельниччини Василь Мастій.

Кращих працівників агровиробництва області, задіяних на жнивах поточного року, посадовці відзначили грамотами та цінними подарунками. Аграрія Кам’янеччини - тракториста  приватного підприємства «Авант-Агро» - Сіраченка Василя Олексійовича відзначено Грамотою Хмельницької обласної адміністрації.

Кращі зразки продукції та товарів підприємств із 20 районів області були представлені у виставкових експозиціях. Крім того, на заході були представлені експозиції закладів профтехосвіти, вищих навчальних закладів та лісових господарств.

Експозицію  Кам’янець-Подільського району презентували  перший заступник голови районної державної адміністрації  Маріанна Великохатько, заступник голови адміністрації Микола Чумак та начальник відділу агропромислового розвитку, екології природних ресурсів Надія Сузанська.

Формуючи експозицію, працівники відділу агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів хотіли підкреслити, що Кам’янець- Подільський район  є потужним аграрним районом, в нас є хліб та до хліба.  Найбільшу увагу відвідувачів привернув  годинник з овочевої продукції, трактор з трактористом з колосків зернових культур та причепом з хлібною продукцією, а також будиночок з ковбасних виробів кращих виробників району. 

Крім того, ТОВ «Український кристал» в черговий раз вразив присутніх своїм солодким доробком, презентувавши 3D-карту України складену з мафінів та прикрашену тризубом із хліба.

Також до уваги відвідувачів була представлена сільгосптехніка, обладнання, засоби захисту рослин, добрива, насіння, демонстрація техніки і технологій на полігонах виставкового комплексу, діяв ярмарок сільськогосподарської продукції.

 

 

 

  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора