Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ПІДПРИЄМЦІ КАМ’ЯНЕЧЧИНИ ПРИЙМАЛИ ВІТАННЯ З НАГОДИ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА

Дата: 30.08.2019 13:30
Кількість переглядів: 562

Фото без описуПредставники малого й середнього бізнесу є рушійною силою ринкової економіки. І це твердження доведення не потребує. Тому відзначення Дня підприємця є святом не лише для представників бізнесових кіл, а й для широкого суспільного загалу.

Урочистості з нагоди Дня підприємця України, який традиційно відзначається в першу неділю вересня, відбулися напередодні, 30 серпня. На адресу підприємців Кам’янеччини прозвучало чимало гарних слів і щирих побажань. Насамперед до присутніх у залі засідань райдержадміністрації звернулася перший заступник голови адміністрації Маріанна Великохатько. Привітали підприємців також заступник голови районної ради Віктор Єрменчук, начальник Кам’янець-Подільського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Фото без описуХмельницькій області Анатолій Лавський та  начальник 6 Державної пожежно-рятувальної частини  майор служби цивільного захисту Сергій Солтисюк.

Виступаючі відзначили та високо оцінили той вагомий внесок, які роблять підприємці Кам’янеччини у соціально-економічний розвиток району, нагородивши окремих представників бізнесу Почесними Грамотами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора