Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НА КАМ‘ЯНЕЧЧИНІ ВПЕРШЕ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ, ЯКІ ЗАГИНУЛИ В БОРОТЬБІ ЗА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ, СУВЕРЕНІТЕТ І ТЕРИТОРІАЛЬНУ ЦІЛІСНІСТЬ УКРАЇНИ

Дата: 29.08.2019 15:42
Кількість переглядів: 468

Фото без описуСьогодні, 29 серпня, в Україні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Цей день є новим в календарі пам’ятних дат. Він був встановлений згідно з Указом Президента України від  23 серпня цього року. Дата 29 серпня вибрана невипадково, адже саме цього дня 2014 року відбувся вивід українських військ з Іловайського котла.

Фото без описуНа вшанування пам’яті полеглих захисників України в Кам’янець-Подільському районі пройшли відповідні заходи. На всіх адміністративних будівлях на знак жалоби приспущено Державний Прапор. Біля могил загиблих героїв відбулися покладання квітів та богослужіння за упокій душ померлих.

У пам’ятних заходах взяли участь представники Кам’янець-Подільської райдержадміністрації та актив району, які також поклали вінки і квіти до могил загиблих воїнів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора