Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НА ЧЕРГОВОМУ ЗАСІДАННІ КОЛЕГІЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ГОВОРИЛИ ПРО МОЛОДІЖНУ ПОЛІТИКУ, СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ РОЗВИТОК РАЙОНУ ТА РЕФОРМУВАННЯ ЦНАПУ

Дата: 27.08.2019 12:03
Кількість переглядів: 585

Фото без описуРеалізація молодіжної політики у Кам’янець-Подільському районі у 2018 році, виконання програми соціально-економічного розвитку району за І півріччя 2019 року та стан реформування системи надання адміністративних послуг – розгляду саме цих питань було присвячене чергове засідання колегії райдержадміністрації. Відбулося воно 27 серпня під головуванням першого заступника голови адміністрації Маріанни Великохатько.

Як зазначив начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту райдержадміністрації Віктор Дорож, який звітував із першого питання,     згідно з Комплексною програмою розвитку фізичної культури і спорту та реалізації молодіжної політики на 2017 – 2021 роки в районі систематично проводяться заходи, спрямовані на створення умов для самовдосконалення молоді, творчого Фото без описурозвитку особистості, утвердження патріотизму, духовності, моральності та формування загальнолюдських цінностей, пропаганду та формування здорового способу життя.

Про виконання програми соціально-економічного розвитку Кам’янець-Подільського району за І півріччя 2019 року звітувала начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури Ольга Чіпізубова.

Ольга Миколаївна чітко окреслила соціально-економічну ситуацію в районі, що склалася впродовж І півріччя 2019 року, детальніше зупинившись на таких напрямках життєдіяльності району, як промисловість, агропромисловий комплекс, будівництво, транспорт, інфраструктура й туризм, галузі освіти й охорони здоров’я, соціальний захист тощо. Доповідач також ознайомила присутніх із запропонованими заходами щодо усунення недоліків та виконання в повному обсязі завдань,  передбачених Програмою соціально-економічного розвитку Кам’янець-Подільського району Хмельницької області на 2019 рік.

З третього питання — про стан реформування системи надання адміністративних послуг у Кам’янець-Подільському районі — звітувала в.о. начальника управління надання адміністративних послуг райдержадміністрації  Тетяна Мала.

Фото без описуЗа словами Тетяни Борисівни, сьогодні жителі району в межах одного приміщення можуть отримати 117 адміністративних та дозвільно-погоджувальних послуг. З березня 2019 року перелік адміністративних послуг був переглянутий та розширений за рахунок послуг структурних підрозділів райдержадміністрації, зокрема управління соціального захисту населення; служби у справах дітей; відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального      господарство та цивільного захисту населення.

Так, станом на 15 серпня 2019  року Центром надано в загальній кількості 10139 послуг на суму близько 530 тисяч гривень.

 

 

 

Фото без описуНа завершення роботи засідання колегії перший заступник голови райдержадміністрації Маріанна Великохатько закликала присутніх долучитися до заходів з нагоди Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, що відтепер відзначатиметься щороку 29 серпня. Цей день був встановлений Указом Президента України від 23 серпня 2019 року і є новим в українському календарі пам’ятних дат.

В підсумку після конструктивного обговорення за всіма питаннями були прийняті відповідні рішення.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора