Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ГОРДІСТЬ ВІД УСВІДОМЛЕННЯ СЕБЕ УКРАЇНЦЕМ ТА СИЛА ЄДНАННЯ: КАМ’ЯНЕЧЧИНА ВІДСВЯТКУВАЛА 28-МУ РІЧНИЦЮ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

Дата: 23.08.2019 14:14
Кількість переглядів: 413

Фото без описуГордість від усвідомлення себе Українцем, сила єднання та віра в добро й процвітаючу державу – саме ці емоції домінували в серцях тих, хто 23 серпня взяв участь в урочистостях, присвячених Дню Державного Прапора та 28-ій річниці Незалежності України.

Відбувалися вони традиційно в районному центрі культури і мистецтв «Розмай». І насамперед присутні на святі вшанували хвилиною мовчання  пам’ять усіх Героїв, полеглих за Україну, таким чином висловивши вдячність за їхній подвиг. Щирі слова вдячності були адресовані й тим, хто наразі стоїть на захисті наших кордонів, тим самим даючи нам можливість відзначати день народження рідної країни під мирним небом.

З привітаннями та найщирішими побажаннями  до присутніх звернулися перший заступник голови районної державної адміністрації Маріанна Великохатько та заступник голови  районної  ради Віктор Єрменчук.

За сумлінне  виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди 28-ї річниці Незалежності України кращі представники району були нагороджені Почесними Грамотами районної державної адміністрації та районної ради.  

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

 

  Фото без описуФото без опису

                                                   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора