Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

13-14 ЧЕРВНЯ В ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ ВІДБУДЕТЬСЯ НАЦІОНАЛЬНИЙ ФОРУМ "ФЕСТИВАЛЬНА МАЙСТЕРНЯ-2019: ПОДІЇ. ГАСТРОНОМІЯ. ЕМОЦІЇ. БІЗНЕС"

Дата: 07.06.2019 15:59
Кількість переглядів: 389

Фото без описуІнформуємо про проведення Національного форуму «Фестивальна майстерня-2019: Події. Гастрономія. Емоції. Бізнес»!

Фестивальний бізнес в Україні активно розвивається. Фестивальні проекти стають не лише промо-акціями окремих ідей, компаній, органів влади, а й набувають рис повноцінних бізнес-проектів, що мають власні продукти, цільові аудиторії і створюють додану вартість для ідей і послуг.

Цей активний рух потребує структурування, підготовки професійних кадрів фестивального менеджменту, адже навіть ті, хто мають багаторічний досвід проведення різноманітних подій, потребують обміну думками із колегами для покращення якості своїх знань.

Саме з такою метою і створена  «Фестивальна майстерня», другий всеукраїнський захід, який відбудеться 13-14 червня 2019 року у м. Хмельницькому. Агенція регіонального розвитку Хмельницької області та ГО «Громадський рух «Нова  економічна політика» запрошують Вас та представників Ваших муніципалітетів і громад, які безпосередньо займаються організацією подій та фестивалів, взяти участь у форумі «Фестивальна майстерня».

Формат заходу передбачає загальну частину, воркшопи для представників бізнесу, що проводять фестивалі та фестивальних менеджерів, де розглядатимуть актуальні питання організації масових подій, а також рольову гру-планування «Фестиваль для м. Хмельницького «під ключ», партнером якої виступає Хмельницька міська рада. Програма включатиме 4 блоки: виступи спікерів у лекційному форматі, 2 воркшопи (13 та 14 червня), гра-розробка концепції з презентацією напрацювань і обранням переможця. Кількість місць у лекційному блоці-80 осіб, учасників воркшопів та гри-20.

Головні теми, які обговорюватимуться:

- Аналіз фестивального ринку Європи та України. Презентація результатів аналітичного дослідження;

- Фестивалі як економічна модель: як розвивається в Україні Креативна економіка;

- Гастрономічна складова у подіях: як організувати, кого взяти в партнери, як заробити на їжі для відвідувачів;

- Фестиваль - це бізнес;

- Муніципальні кошти на фестиваль. Співпраця з ОМС та дозвільними структурами;

- Місцева кухня як основа події: місце ресторанів у фестивальному бізнесі;

- Концепція і програма фестивалю. Гнучка фестивальна модель, подолання ризиків;

- Фестиваль і фішка та де шукати на це кошти.

Особливість заходу в тому, що ви отримаєте можливість ознайомитися з унікальним аналітичним дослідженням фестивального ринку України, а також почути секрети успіху фестивальної справи від професіоналів, серед яких:

Владислав Салун, організатор міжнародного Хіп-Хоп фестивалю BATTLE SCHOOL, організатор більше 300 заходів (Київ);

Лілія Млинарич, радник міністра культури України, президент фестивалю Джаз Коктебель/ Koktebel Jazz Festival (Київ-Одеса);

Максим Черкашин, співзасновник Фестивалю Файне  Місто, консультант Тернопільського регіонального відділення Асоціації міст України (Тернопіль);

Світлана Каритун, аналітик ГО «Агенція сталого розвитку «АСТАР» (Хмельницький);

Оксана Сидор, директор фестивалю «Львів на тарілці» та «На каву до Львова» (Львів);

Святослав Померанцев, президент міжнародних поетичних фестивалів Meridian Czernowitz та Meridian Poltava;

Андрій Захарко (Зоін), голова ГО Територія, організатор фестивалю «Республіка», співорганізатор фестивалів «МО/DNI», Rock&Buh (Хмельницький).

Саме тому Ви зможете отримати масу практичних знань та інструментів щодо організації фестивалів, яку будуть більш ефективними та фінансово незалежними.

Умови участі у Форумі за посиланням http://fm.km.ua. Детальніше про подію - у ФБ:https://www.facebook.com/events/591805527896950/?event_time_ id=591805534563616 (Національний форум «Фестивальна майстерня-2019»).

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора