Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

БЕЗКОШТОВНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ОНЛАЙН-КУРС «БЕЗПЕЧНІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ: СУЧАСНЕ ЗАКОНОДАВСТВО, СУМЛІННИЙ ВИРОБНИК, ВІДПОВІДАЛЬНИЙ СПОЖИВАЧ»

Дата: 18.04.2019 15:33
Кількість переглядів: 356

Фото без описуВ Україні впроваджена європейська модель контролю над якістю та безпечністю харчових продуктів – НАССР, яка дозволяє аналізувати та контролювати небезпечні фактори хімічного, мікробіологічного та фізичного походження від сировини до обігу та споживання готової продукції.

З метою проведення роз’яснювальної роботи та підвищення рівня обізнаності про особливості впровадження системи НАССР в Україні фахівці проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні», Міністерства аграрної політики та продовольства України, Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів разом зі спеціалістами платформи масових відкритих онлайн - курсів «Prometheus» розробили безкоштовний навчальний курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач».

Курс спрямований насамперед на представників бізнес-середовища, але буде цікавим і споживачам.

Навчання повністю безкоштовне, воно побудоване у вигляді відео лекцій. За результатами успішного проходження курсу учасники отримають відповідні сертифікати.

Зареєструватися на безкоштовний навчальний онлайн – курс можна за посиланням:   https://courses.prometheus.org.ua/courses/course-v1:MinAgro+HACCP101+2019_T2/about


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора