Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Комадна Кам'янець-Подільського району взяла участь в обласній спартакіаді

Дата: 09.06.2019 15:20
Кількість переглядів: 759

Фото без описуСпортивний азарт, дружня конкуренція та воля до перемоги – саме за такими принципами проходила обласна спартакіада, що відбулася 8 червня в Хмельницькому. 

Цьогоріч, на відміну від попередніх років, можливість брати участь у цих спортивних змаганнях отримали й посадові особи органів місцевого самоврядування. Тож команда державних службовців Кам’янець-Подільського району збагатилася й представниками громад.
За час існування спартакіади команда нашого району уже завоювала авторитет сильного суперника. Доказом високої оцінки її спортивних досягнень став той факт, що на урочистому відкритті спартакіади право підняти Державний прапор було надано капітану команди Кам’янець-Подільського району – начальнику відділу культури, туризму, молоді та спорту райдержадміністрації Віктору Дорожу.
Разом із 30-ма іншими командами, що представляли райони, міста обласного значення та обласні управління Хмельниччини, команда наших держслужбовців та посадовців місцевого самоврядування взяла участь у всіх 5-ти видах спорту - міні-футболі, волейболі, шахах, настільному тенісі та шашках, гідно представивши Кам’янеччину на обласній спортивній арені

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора