Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НА КАМ’ЯНЕЧЧИНІ ВІДЗНАЧИЛИ 75-ТУ РІЧНИЦЮ ВИЗВОЛЕННЯ РАЙОНУ ВІД НІМЕЦЬКО-ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ

Дата: 04.04.2019 15:20
Кількість переглядів: 1258

Фото без описуФото без опису Фото без опису

Фото без описуЦьогоріч  Кам’янець-Подільський район відзначає уже 75-ту річницю визволення краю від німецько-фашистських загарбників.  

На відзначення цієї дати та на вшанування пам’яті загиблих під час Другої світової війни громадськість району  зібралася біля меморіального комплексу загиблим воїнам Другої світової війни у с.Довжок.

 

Присутні, зокрема представники районної влади та органів місцевого Фото без описусамоврядування, районної й міської рад організації ветеранів України, вчителі та учні Довжоцького НВК  і мешканці села, вшанували пам'ять  усіх полеглих хвилиною мовчання та поклали до підніжжя меморіалу вінки і квіти.

Під час мітингу-реквієму відбулася урочиста передача від міста  району  естафети пам’яті «Слава визволителям України»,  яку з нагоди відзначення 75-ї річниці визволення  України  від фашистських   

 

 

 загарбників проводить рада організації ветеранів України за підтримки

Фото без опису

місцевих організацій. Ця меморіальна акція йде від міста до міста, від села до села, повторюючи таким чином маршрут звільнення окупованої німецькими військами території зі сходу на захід.

Атрибутом  естафети є речовий мішок, що передається від одного населеного пункту іншому й у кожному з них наповнюється землею із братських могил.

Честі наповнити його землею із братської могили, що в с.Довжок, удостоїлися   учасник бойових дій під час Другої Світової війни, військовий

льотчик  Анатолій Іванович Іваніцький,  учасник бойових дій на території республіки Афганістан,підполковник у відставці Олександр Олексійович Шликов  та учень 11-ого класу Довжоцького НВК Олексій Боцяновський.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 

                                                                Фото без опису

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора