Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Урочистоті з нагоди Дня працівників освіти

Дата: 05.10.2018 14:40
Кількість переглядів: 702

Урочистоті з нагоди Дня працівників освіти

Фото без описуФото без описуФото без описуУ першу неділю жовтня, коли осінь радує неповторною золотою красою, в Україні відзначають чудове свято – День вчителя. Це прекрасна нагода привітати та подякувати освітянам за невтомну працю і безмежне терпіння, за знання, які вони вкладають у наших дітей. Адже бути вчителем – це справжнє мистецтво, обрана за покликом серця наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, духовними цінностями, служить любові, правді та добру.

Фото без опису5 жовтнФото без описуя, урочисто, цікаво та радісно пройшли урочистості з нагоди Дня учителя, які відбулися напередодні свята. Привітати з професійним святом освітян Кам’янеччини прибули голова райдержадміністрації Василь Сукач, голова районної ради Віктор Кривак,  помічник народного депутата України Володимира Мельниченка Тетяна Мельниченко, перший заступник голови райдержадміністрації Маріанна Великохатько, начальник відділу освіти Олена Пронозюк.

У цей святковий день представники великої освітянської родини черговий раз отримали щирі привітання, квіти і подарунки від влади. За сумлінну працю та творчий підхід до професійних обов’язків на педагогічній ниві, професійну майстерність, успіхи в організації навчання та з нагоди Дня працівника освіти кращі педагоги Кам’янець-Подільського району отримали Грамоти від народного депутата України Володимира Мельниченка, районної державної адміністрації та районної ради.

На глядачів очікував святковий концерт за участю районних талантів.

 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора