Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ПОЗАЧЕРГОВІ ВИБОРИ НАРОДНИХ ДЕПУТАТІВ УКРАЇНИ (21.07.2019)

Дата: 24.05.2019 14:35
Кількість переглядів: 389

Фото без опису24 травня  в Україні офіційно стартувала виборча кампанія з позачергових виборів народних депутатів України, які пройдуть 21 липня.

Вибори відбудуться за змішаною (пропорційно-мажоритарною) системою:

        - 225 депутатів обираються за пропорційною системою  у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі за виборчими списками кандидатів у депутати від політичних партій;

    - 225 депутатів обираються за мажоритарною системою відносної більшості в одномандатних виборчих округах.

Якщо на день виборів ви перебуватимете не за місцем реєстрації, для того, щоб обрати депутатів парламенту, потрібно змінити місце голосування.

Якщо ви будете знаходитися за межами нашого виборчого округу (ВО №193 - Кам’янець-Подільський район, Новоушицький р-н, м. Кам’янець-Подільський), ви отримаєте лише один бюлетень - для голосування за партійними списками.

 Заяви про тимчасову зміну місця голосування без зміни виборчої адреси приймає відділ ведення Державного реєстру виборців з 24 травня по 15 липня.

При собі потрібно мати паспорт та документи, які підтверджують необхідність тимчасової зміни місця голосування (документи про відрядження, про право власності на житло, студентський квиток, свідоцтво про одруження, тощо).

Виборці, виборча адреса яких знаходиться на території Автономної Республіки Крим чи у Донецькій та Луганській областях, можуть не додавати до заяви документи, які підтверджують необхідність тимчасової зміни місця їх голосування.

Зважаючи на стислі строки, запрошуємо мешканців Кам’янця-Подільського району  не зволікати, а вже зараз перевіряти свої персональні дані, занесені до автоматизованої інформаційно-телекомунікаційної системи “Державний реєстр виборців”,  звернувшись безпосередньо до нашого відділу ведення Державного реєстру виборців за  адресою: м.Кам’янець-Подільський, вул. Троїцька, 4 каб. 9, тел.:5-00-15. При собі необхідно мати паспорт громадянина України. Особливо звертаємося до  тих громадян, у яких були проблеми із внесенням до списків виборців на попередніх виборах.

Перевірити інформацію про своє включення до Державного реєстру виборців можна також, не виходячи з оселі, за допомогою мережі Інтернет. Для цього потрібно зайти на офіційний сайт Центральної виборчої комісії (www.drv.gov.ua) та скористатись програмним ресурсом “Особистий кабінет виборця”.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора