Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Акція-флешмоб «Усиновлення – це любов назавжди!»

Дата: 28.09.2018 14:34
Кількість переглядів: 778

Акція-флешмоб «Усиновлення – це любов назавжди!»

Фото без описуСьогодні, 28 вересня, відповідно до Указу Президента України «Про День усиновлення» Фото без описувід 27 листопада 2008 р. № 1088/2008 у Довжоцькому НВК «ЗОШ І-ІІІ ст., колегіум» відбувся флешмоб  «Усиновлення – це любов назавжди», в рамках проведення заходів з нагоди відзначення Дня усиновлення. На акції були присутні народний депутат України Володимир Мельниченко, перший заступник голови райдержадміністрації Маріанна Великохатько, помічник народного депутата України Володимира Мельниченка Ірина Камінська, начальник відділу освіти Олена Пронозюк, прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу.

Фото без описуДіти з прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу та учні Довжоцького НВКФото без опису активно залучились до флушмобу, лозунгом якого було – «Діти мають право на щастя!». Символом флешмобу стало сонце – центр якого символізував щасливі сім’ї, які огортають сонячні промінчики. У флешмобі були задіяні дитячі малюнки та повітряні кульки, які діти запустили у небо.

Народний депутат України Володимир Мельниченко привітав усіх зі святом та подарував дітям квитки до розважального центру «Халабуда», де на дітей очікують цікаві розваги та накритий святковий стіл.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора