Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Історію і країну творять люди, історію щасливого батьківства творять батьки!..

Дата: 28.09.2018 10:23
Кількість переглядів: 659

Історію і країну творять люди, історію щасливого батьківства творять батьки!..

Фото без описуМама  і тато – два міцних крила у долі дитини, які обіймуть, захистять від негод, підтримають у життєвому польоті, виведуть у самостійне життя. Однак мамою і татом Фото без описуможна стати не лише тоді, коли у вас народився малюк, а й у тому випадку, коли ви приймете самотню дитину у свою сім’ю, у своє серце. Батьківство – це велике щастя. Це безмежне розуміння та бажання принести дитині трепетну мить радості. Мабуть, не випадково свято Дня усиновлення щороку в Україні відзначається у день християнського свята Віри, Надії та Любові, адже головне, що ми повинні дарувати нашим дітям – це доброту та любов.

Фото без описуСьогодні, у районній бібліотеці працівниками служби у справах дітей було організовано захід до Дня усиновлення. На захід були запрошені працівники районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, працівники культури, туризму, молоді та спорту, фахівці соціальної роботи та працівники бібліотеки.

Під час заходу була проведена інформаційна година «Щасливі історії усиновлених дітей», та оформлено фотовиставку прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу, де виховуються діти-сироти та діти позбавлені батьківського піклування.Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора