Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

5-10 ЛИСТОПАДА В ШАНХАЇ ВІДБУДЕТЬСЯ ДРУГА ВИСТАВКА ІМПОРТНИХ ТОВАРІВ І ПОСЛУГ CHINA INTERNATIONAL IMPORT EXPO

Дата: 09.04.2019 14:10
Кількість переглядів: 346

Фото без описуЗа інформацією Торгово-промислової палати України 5-10 листопада 2019 року в Шанхаї відбудеться Друга виставка імпортних товарів і послуг - China International Import Expo (далі - Експо) - найбільший захід Китаю за підтримки керівництва та Уряду країни, урядів провінцій, міністерств і відомств, дипломатичних місій країни за кордоном та профільних асоціацій.

У 2018 році понад 3 600 експонентів із 151 країн представили продукцію та послуги на Експо, більше 400 тисяч осіб відвідали захід, загальна вартість домовленостей щодо експорту в Китай сягнула майже 58 млрд. доларів США.

Минулого року Торгово-промислова палата України сформувала національні стенди в аграрному та промисловому павільйонах, де свою продукцію представили майже 90 вітчизняних підприємств галузі АПК та машинобудування.

У 2019 році Торгово-промислова палата України формує національні стенди в павільйонах АПК, машинобудування, послуги, життєдіяльність, медицина. Учасники національних стендів візьмуть участь в українсько-китайському бізнес-форумі 4 листопада 2019 та В2В сесії з китайськими компаніями. Захід організовано Торгово-промисловою палатою України та Китайським комітетом з розвитку міжнародної торгівлі, який представлений по всьому Китаю та до складу якого входить понад 200 тис. компаній.

Вартість участі складає 3 000 доларів США за 9 кв. м стандартно обладнаного стенду та 300 доларів США за 1 кв. м необладнаної площі (мінімум 36 кв. м).

Участь в Експо сприятиме вітчизняним компаніям в питаннях отримання дозволу на експорт до Китаю, забезпечить присутність компанії та її продукції в інформаційному полі ринку Китаю, дозволить оцінити потенціал ринку та свої можливості, провести ефективні переговори та знайти партнера на ринку.        

З організаційних питань щодо участі в заході та його формату просимо звертатись до заступника директора Центру міжнародної ділової співпраці ТПП України Голято Андрія (+380 67 662-96-56, a.v.goliato@gmail.com).

Запрошуємо Вас долучитися до національних стендів України на China International Import Expo.

Отримати детальну інформацію про захід та умови участі можна на сайті: www.ciie.org або у пані Цюн Сюаньє: e-mail: ua@mofcom.gov.cn.

Додаток 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора