Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З 8 КВІТНЯ ПО 9 ТРАВНЯ В УКРАЇНІ ПРОВОДИТЬСЯ МІСЯЧНИК ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА

Дата: 16.04.2019 14:04
Кількість переглядів: 386

Фото без описуЗ 8 квітня по 9 травня 2019 року в Україні під гаслом «100 років милосердя» проводиться традиційна акція «Місяць Червоного Хреста України».

Його мета - привернути увагу суспільства до проблем вразливих категорій населення: внутрішньо переміщених  осіб, самотніх непрацездатних громадян похилого віку, ветеранів війни  та праці, інвалідів, багатодітних та неповних сімей, дітей-сиріт, хворих ВІЛ /СНІД або туберкульоз, а також сформувати громадську думку на користь милосердя.

Заходи місячника - це збір коштів, продуктів харчування, одягу, взуття, предметів хатнього вжитку, медикаментів, речей для внутрішньо переміщених осіб і хворих, особливо тим, хто не може самостійно пересуватись, шкільного приладдя, іграшок, надання побутових, юридичних та інших послуг підопічним організацій Товариства Червоного Хреста України, упорядкування будинків та прибудинкових територій самотніх громадян похилого віку та інших категорій населення.

Кошти та натуральна допомога, що надійдуть до Кам’янець-Подільської районної організації Товариства Червоного Хреста (с. Мукша-Китайгородська, вул. Матросова, 30, контактні телефони 3-23-19, 9-61-62) під час місячника, допоможуть:

  • надати адресну матеріальну та натуральну допомогу малозабезпеченим верствам населення, притулкам та інтернатам для дорослих та дітей;
  • поповнити склади недоторканих запасів усім необхідним для надання допомоги потерпілим громадянам під час надзвичайних ситуацій техногенного, природного чи побутового характеру;
  • поновити матеріально-технічну базу для навчання населення навичкам надання першої допомоги особам, які постраждали при надзвичайних ситуаціях тощо.

Приєднуйтесь до благородних справ Червоного Хреста!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора